Spor

Yunusemrespor 'Eskişehir Derbisi'ne hazır

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

28 Ekim Cumartesi (yarın) günü saat 19.00'da Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Eskişehirspor maçına hazırlanan Eskişehir Yunusmerespor bu kritik mücadeleye tam kadro ile çıkacak. "Eskişehir Derbisi" öncesinde Yunusmerespor'da sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Kritik mücadele için son hazırlıklarını bugün tamamlayacak Yunusemrespor, Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak, BAL 6. Grup 3. hafta mücadelesine puan ya da puanlar almak için çıkacak. Eskişehirspor ile gece maçında karşı karşıya gelecek Yunusemrespor'da Teknik Direktör Caner Karuk kritik mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

T.D. Caner Karuk "Eskişehirspor karşısında kazansak da kaybetsek de üzüleceğiz!"

Eskişehir Yunusemrespor Teknik Direktörü Caner Karuk; "Eskişehirspor bu şehirde futbolun lokomotifi ve üst lige bir an önce çıkmak için mücadele veriyor. Eskişehirspor'a karşı sahada kazansak da kaybetsek de üzüleceğiz. Biz elimizden gelen mücadeleyi sahada verip Eskişehir futboluna katkı sağlamak, izleyenlere de festival havasında keyifli bir maç seyrettirmek istiyoruz.

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda akşam maçında Eskişehirspor ile karşı karşıya gelince maçta güzel ve renkli bir atmosfer olacağını beklemek çok normal. Biz de futbolumuzla ve oyun karakterimizle bu önemli maça yakışan atmosfere katkıda bulunacağız. Sonuç olarak Eskişehir futboluna ve sporuna katkı sağlamak için mücadele ediyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız ve bu maçı da diğer maçlar gibi 3 puan arzusuyla oynaycağız. Maç sonunda hak eden kazansın. Eskişehirspor'a başarılar diliyorum." şeklinde bir açıklama ile Eskişehirspor maçı öncesinde değerlendirmelerini kamuoyu ile paylaştı.

Eskişehir Yunusmerespor - Eskişehirspor maçının hakemleri belli oldu

28 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Yunusemrespor-Eskişehirspor maçını İstanbul bölgesi hakemlerinden Onur Can Dolgun yönetecek. Dolgun'un maçtaki yardımcıları ise Muammer Emre ve Erdem Birşey olacak.