Haber: Buğrahan Doğangil

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta yer alan 3 Eskişehir temsilcisinden biri olan Yunusemrespor geçtiğimiz hafta, ev sahibi olduğu maçta Eskişehirspor'a 2-1 mağlup oldu. 1-0 öne geçtiği maçta son dakikalarda gelen gol ile mağlup olan Yunusemrespor, Es Es karşısısında sahaya iyi bir mücadele koydu.

3. hafta sonunda grupta 1 galibiyet ile 3 puanı olan Yunusemrespor Es Es maçı sonrasında gözünü bu pazar deplasmanda oynayacağı 1926 Polatlı Belediyespor maçına dikti. Hafta boyunca Polatlı maçı hazırlıklarını sürdüren Yunusemrespor'da eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Eskişehir temsilcisi Teknik Direktör Caner Karuk nezaretinde yarın son bir antrenman gerçekleştirecek ve maç hazırlıklarına nokta koyacak. Yunusemrespor kafilesi 5 Kasım Pazar, saat 14.00'te Polatlı'da oynanacak karşılaşma için maç sabahı Eskişehir'den hareket edecek.

Teknik Direktör Caner Karuk grupta 3 maçta 3 galibiyet alan ve 9 puanı alan 1926 Polatlı deplasmanında kazanmak istediklerini ve bu doğrultuda maça hazırlandıklarını söyledi. Yunusemrespor Ankara'dan kazanarak dönmenin ve henüz yenilgi görmeyen rakibine darbe vurmanın planlarını yapıyor.