Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı finalinde ne akla hizmetse çöllerde oynanması kararı veren TFF ye gerekli üslubunda cevapları veren her iki takım yöneticileri ve taraftarları.

Baktılar anlamıyorlar, oraya gidildi. Tamam da kardeşim sen ülke olarak bizi davet ediyorsun sonra ona olmaz buna hayır. Hatta ve hatta Atatürk pankartı astırmama, istiklal marşı söylenmemesi, formalardaki Atatürk fotoğraflarına izin verme. Sabır taşı olsa çatladı.

Düşünmesi bile saçma sapan olan bir organizasyon hizmetleri Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkan ve Kırmızı Çizgimiz olan bu unsurları anlamak istemeyenlere, saygı duymayanlara, tokat gibi bir cevap veren Atatürk'ün zeki çevik ve ahlaklı sporcuları ve yöneticileri tüm dünyaya ve anlamamakta ısrar edenlere bir kez daha gösterdiler. 

*************
Kan değişimi etkili olur mu?
Yensi eskisini aratır mı? 

Son günlerde başka işimiz gücümüz yokmuş gibi, hesap kitap yaptık. Hoca geldi anlaşma yapıldı. Deplasmanda oyun oynamadan alınan üç puanla geri döndük. Her iki takımın Sıkıcı ve karşılıklı şuursuzca yapılan atakların birsini başlatan Eskişehirspor orta sahadan gönderilen topu ve gönderilen pası iyi değerlendiren Segen 82. Dakikada Eskişehirspor'un ve maçın tek golünü atarak üç puanın sahibi oldu. Umarız ki artık ummaktan öte inanamak istiyoruz ve yeniden galibiyet serisini yakalayıp bu işi fazla uzatmadan şampiyonluk yolunda ipi göğüsleyen takım Eskişehirspor olur diyorum.