32 diş implant fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişmektedir. Tam ağız implant tedavisi olarak da bilinen 32 diş implant fiyatları bir tık maliyetli olabilmektedir.

Diş eksikliği yaşayan veya dişlerde kalıcı bir zayıflık bulunan kişiler etkili bir çözüm olarak, genellikle lokal anestezi altında implant tedavisi tercih etmektedir. Bu tedavi yöntemi son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. Ancak tedavinin maliyetli olup olmadığı birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte, implant tedavisi ve fiyatları hakkında tüm detaylar! 

Yerli İmplant Fiyatları

1950 yıllarından sonra gelişme gösteren implant üretim sektöründe yerli markalarda öne çıkmaktadır. İmplant fiyatları, implantın yapıldığı ülkeye bağlı olarak değişebilir. İsviçre, ABD ve Almanya gibi büyük ülkelerde birçok implant markası bulunur. Ancak tıbbi teknolojilerin ve üretim ağının gelişmesi ile birlikte ülkemizde de implant markaları oluşmaya başlamıştır.

Farklı implant alternatifleri sunan yerli markalarda 32 diş implant fiyatları değişkendir. Yerli implant kullanımı ve fiyatları ile ilgili detaylar hakkında Mehmet Eker Diş Kliniği’nden bilgi almak için klinik ile iletişime geçebilirsiniz. 

Vidasız İmplant Fiyatları

Vida olmadan ağıza yerleştirilen vidasız implantlar çeşitli uygulamalar ile gerçekleştirilir. Vidasız implant fiyatlarında birçok etken öne çıkmaktadır. Bu noktada hastalara uygulanacak olan vidasız 32 diş implant fiyatları üzerinde etkili olan noktalar şu şekildedir; 

  • İmplant yapılan klinik
  • İmplant sayısı
  • Seans sayısı 

1 Diş İmplant Fiyatları

Bir diş veya 32 diş implant fiyatları tamamen tedavide kullanılacak implantın çeşidine göre belirlenmektedir. Çünkü implant fiyatları Türk Tabipler Birliği tarafından her yıl düzenlenmektedir.

Güncel implant fiyatları ve tek diş implant fiyatı ile ilgili tüm detaylar için Mehmet Eker Diş Kliniği ile iletişime geçebilirsiniz. Böylelikle daha net bilgiler alabilirsiniz.

10 Diş İmplant Fiyatları

Özel diş sağlığı merkezi noktasından uygulanan estetik diş hekimliği bünyesinde birçok tedavi seçeneği bulunmaktadır. Bu tedavilerden biri de diş implantlarıdır. Diş kökü gibi kayıpları bulunan hastalara farklı sayılarda implant tedavileri uygulanmaktadır.

Hastaların çoğu tek diş implant tedavisi için başvurmaktadır. Ancak bazı hastalara 10 diş veya 32 dişe kadar implant ihtiyacı duyulmaktadır. Hastalar implantın türüne karar vererek tedavi sürecinin başlamasını isteyebilir. İmplant fiyatları marka bazında farklılık göstermektedir.

32-dis-implant-fiyatlari-2

12 Diş İmplant Fiyatları

Etkili bir gülüş tasarımı için dişlerin kusursuz olması gerekir. Bu noktada diş kökü kaybı veya dişlerinin kökü zayıf olan hastalara, implant tedavisi uygulanmaktadır. Uygulanacak tedavinin fiyatı; seans sayısı, implantın markası ve tedavinin yapılacağı kliniğe göre belirlenmektedir. 

32 Diş İmplant Fiyatları Neye Göre Değişir?

32 diş implant fiyatları farklı etkenlere bağlı olarak değişir. Özellikle tedavinin uygulanacağı klinik fiyat açısından önemlidir. Devlet hastanesi implant diş fiyatı ve özel kliniklerdeki diş implant fiyatları, birbirinden farklı olmaktadır. Hastalar iyi bir araştırma yaparak komple implant tedavisi yapılacak kliniğe karar vermektedir. 

İmplant tedavilerinde farklı markaların öne çıkması muhtemeldir. Çünkü yerli ve yabancı birçok implant markası bulunur. Özellikle 32 diş implantlarda fiyatlar markalara göre yüksek oranda değişiklik gösterir. İmplant tedavileri üzerinde etkili olan durumlar şu şekildedir; 

32 Diş İmplant Fiyatları Üzerinde Etkili Olan Noktalar

Tedavinin uygulanacağı kliniğin seviyesi

Yapılacak implantın çeşidi

Kullanacak malzemenin kalitesi

Tedaviyi gerçekleştirecek olan doktorun deneyimi

1 – Tedavinin Uygulanacağı Kliniğin Seviyesi

32 diş implant fiyatları Ankara ve İstanbul gibi birçok ilde kliniğe göre değişiklik göstermektedir. Özellikle tedavinin yapılacağı kliniğin seviyesi bu tedavilerde büyük önem taşır. Kliniğin implant tedavilerindeki başarısı, hastaların klinik hakkındaki yorumu gibi detaylar; klinik seçimini kolaylaştırmaktadır. Aynı zamanda yapılan işlemin kalitesi de hastalar tarafından büyük önem taşır.

Mehmet Eker Diş Kliniği implant tedavilerinde göstermiş olduğu performansıyla dikkat çekmektedir. Özellikle bu tedavi noktasında hastalardan alınan geri dönüşler büyük oranda mutlu etmektedir. 

2 – Kullanılacak Malzemenin Kalitesi

32 diş implant fiyatları noktasında en önemli konulardan biri implantta kullanılacak malzemenin kalitesidir. Farklı markalara ait olan çeşitli implantlar bulunur. Hastalar doktor ile görüşerek tedavide kullanılacak implanta karar vermektedir. Bu doğrultuda diş hekimi tarafından yapılacak implanta göre fiyat belirlemesi yapılmaktadır. 

3 – Yapılacak İmplantın Çeşidi

İmplant 32 diş fiyatı implantın çeşidine bağlı olarak değişmektedir. Kore implant fiyatları, İsviçre implant fiyatları ve straumman implant fiyatları birbirinden farklı olmaktadır. 32 diş implant fiyatları tedavide seçilecek olan implant markasına göre değişir. 

4 – Tedaviyi Gerçekleştirecek Olan Doktorun Deneyimi

İmplant tedavisi alanında uzman diş hekimleri tarafından gerçekleştirilmelidir. Bu noktada öne çıkan kliniklerden biri olan Mehmet Eker Diş Kliniği diş hekimleri, başarılı implant tedavileri gerçekleştirmektedir. 32 diş implant fiyatları hakkında klinik ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Sık Sorulan Sorular 

32 diş implant fiyatları ve yapılacak implant tedavileri ile ilgili en çok sorulan sorular şu şekildedir;

1 - 32 Diş Yaptırmak Kaç Para?

32 diş implant fiyatları farklılık göstermektedir. Burada önemli olan implantın markası ve tedaviyi gerçekleştirecek olan kliniğin seviyesidir. 

2 - 1 İmplant Kaç TL 2024?

Tek diş implant fiyatları ve çoklu diş implantlarında fiyat farkı büyük oranda öne çıkmaktadır. Genellikle tek diş implantlarda tedavi masraflı olmamaktadır. Ancak implantın markası ve diğer noktalar fiyat üzerinde etkilidir.

3 - 32 Dişe İmplant Olur mu?

32 diş implantı operasyonu genellikle tüm dişini kaybetmiş olan hastalara uygulanmaktadır. Ancak protez kullanmak istemeyen hastalara da, bu tedavi uygulanmaktadır. 32 diş implant fiyatları diğer tedavilere göre bir tık yüksektir.

4 - 32 Diş İmplant Fiyatları: Mehmet Eker Diş Kliniği Fiyatları Nasıldır?

Mehmet Eker Diş Kliniği implant tedavilerinde oldukça başarılı sonuçlar elde etmektedir. Kliniğin deneyimi ve diş hekimlerinin uzmanlığı birçok hasta tarafından tam not almıştır. Klinik ile iletişime geçerek implant tedavisi fiyatları ile ilgili net bilgiler alabilirsiniz.

5 - 1 Adet Zirkonyum Diş Ne Kadar? 

İmplant tedavileri ile kıyaslandığında zirkonyum fiyatları daha uygun olmaktadır. Zirkonyum kaplama fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişkenlik gösterir.