Siyaset

AK Parti Eskişehir'de ilk kadın aday adayı Feriha Ertorun oldu

İş kadını Feriha Ertorun, Seyitgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Abone Ol

AK Parti 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurularının kabulünü 17 Kasım'dan 22 Kasım tarihine kadar uzattı. 22 Kasım'a kısa bir süre kalırken AK Parti Eskişehir'de aday adaylığı başvuruları hızla devam ediyor. Son olarak Seyitgazi Belediye Başkanlığı için AK Parti’de uzun yıllar İl Yönetim Kurulu üyeliği, kongre delegeliği ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulunda çeşitli görevler alan Feriha Ertorun Seyitgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başvurusunu yapan Ertorun, AK Parti Eskişehir'de ilk kadın aday adayı oldu.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan’a evraklarını teslim eden Feriha Ertorun adaylık başvurusunun hayırlara vesile olmasını diledi.

1982 doğumlu olan Feriha Ertorun 2015 yılından beri AK Parti Eskişehir İl Teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulundu. Belçika'da inşaat sektöründe faaliyetler sürdüren Feriha Ertorun 2014 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. 2018 yılında Eskişehir'in ilk kadın girişimci müteahhidi olarak kayıtlara geçen Feriha Ertorun 9 yıldır işlerini Eskişehir’de sürdürüyor. Seyitgazi ile gönül bağı olduğunu ifade eden Ertorun Seyitgazi’nin sorunlarını bildiğini, projelerinin hazır olduğunu ve kalkınan bir Seyitgazi için göreve hazır olduğunu söyledi.