Ekonomi

Binbin Ne Zaman İşlem Görecek? Bin Ulaşım Halka Arz Sonuçları Açıklandı mı? Binbin Halka Arz Kaç Lot Verdi?

Bin Ulaşım halka arz olduğu günden beri ne zaman işlem göreceği, kaç lot verdiği konusunda araştırılıyor. İşte Binbin halka arz olma serüveni…

Abone Ol

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onayı verilen Bin Ulaşım halka arz işlemlerini tamamladı. 3-4 Ekim arasında talepleri toplayan şirketin halka arzda toplamda 17 milyon TL nominal değer elde ettiği biliniyor.

Paylar 91,85 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunuldu. Yatırımcılar tarafından artık merakla Binbin ne zaman işlem görecek ya da Binbin halka arz kaç lot verdi araştırılıyor.

Binbin Halka Arz Sonuçları Açıklandı mı?

Şirketin 3-4 Ekim tarihlerinde talepleri topladığı biliniyor. Talep toplama yolunda 10.000.000 TL bedelli sermayesini 12.000.000 TL arttırdı. Ancak yapılan halka arz talep toplama sonrası henüz bir açıklama gelmedi.

Binbin Ne Zaman İşlem Görecek?

Katılım endeksi üzerinden işlem görecek olan Bin Ulaşım, ne zaman işlem göreceği konusunda bir bilgi paylaşmadı. Bin Ulaşım halka arz sonuçları gelmediğinden borsa işlem tarihi netleşmedi. Yalnız BINBN koduyla Yıldız Pazar’da bu hafta yatırımcılara sunulması bekleniyor.