Eskişehir'de 20 Haziran 2016 tarihinde yayın hayatına başlayan kurulduğu günden bu yana tarafsız, ilkeli ve bağımsız olma ilkesinden asla taviz vermeyen www.eskisehirhaber26.com, 8'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Eskişehir Haber26'nın İmtiyaz Sahibi Şahin Çanak, eskisehirhaber26.com'un 8'inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada: "Eskişehir Haber26 olarak 8 yıldır Eskişehir halkına en doğru ve en hızlı haberleri ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Yayın hayatımıza başladığımız günden bu yana tarafsızlık ve bağımsızlık ilkemizden asla ödün vermedik. Okuyucularımızın güveni ve desteğiyle bugünlere geldik ve bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Eskişehir'in gelişen ve değişen yüzünü yansıtan haberler ile, şehrin nabzını tutmaya devam edeceklerini söyleyen Şahin Çanak: "Eskişehir halkının bize gösterdiği ilgi ve güven sayesinde her geçen gün daha da güçleniyoruz. Eskişehir'in sesi olmaya ve toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz. Eskisehirhaber26.com, 8 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Eskişehir'deki güncel gelişmeleri, en doğru ve en hızlı şekilde okuyucularına ulaştırmayı sürdürecek. Eskişehir Haber26 ailesi olarak, bizi takip eden ve destekleyen herkese teşekkür ederiz. Gelecek yıllarda da aynı heyecan ve kararlılıkla sizlerle birlikte olacağız." ifadelerini kullandı.