Siyaset

Gürol Yer; "Emine Edizgil Eskişehir'de Türk milliyetçilerinin ablasıdır, kardeşidir!"

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, partisinin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, partisinin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil ile ilgili konuştu. Başkan Yer Emine Edizgil'den övgü dolu sözlerle bahsetti ve Odunpazarı'nda ona ve elbette İYİ Parti teşkilatına çok güvendiklerini söyledi.

Başkan Gürol Yer; "Emine Edizgil bu şehirde Türk milliyetçilerinin ablasıdır, kardeşidir. Aynı zamanda uzun yıllardır hem aktif çalışma hayatında hem de siyasette olduğu için vatandaşlar tarafından oldukça sevilen ve tanınan bir isim. Geçmiş dönemde aday olduğunda, zorlu seçim koşullarında ne denli yüksek oylar aldığını gördük. Şimdi İYİ Parti'nin o dönemlere göre potansiyeli daha yüksek. Sayın Edizgil kendi çabalarıyla 52 bin oy aldıysa önümüzdeki seçimde partinin de büyük desteği ile inşallah Odunpazarı'nda seçilecek oy rakamına rahatça ulaşabilecek." dedi.

Gürol Yer ayrıca; "Birilerinin 'Emine Edizgil'i yolda görse kimse tanımaz.' dediği gibi bir durum asla yok. Bunun da en büyük ispatı halkın yolda kendisini görür görmez Emine Hanım diyerek tanıması ve dertlerini anlatmaya başlamasıdır. Geçen günlerde 75. Yıl halk pazarına yaptığımız ziyarette hemen hekes 'Aa Emine Hanım!' diyerek sayın Edizgil'e sarıldı. Derlerini anlattı ve çözüm istedi. Emine Edizgil bu şehrin siyasetinde, özellikle Odunpazarı'nda çok önemli bir figür." diyerek adaylarına ne denli güvendiklerini de dile getirdi.

Gürol Yer; "Büyükşehir Adayımız Melih Aydın'a da sonuna kadar güveniyoruz."

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın'a İYİ Parti Eskişehir teşkilatları olarak çok güvendiklerini söyledi. Genel seçimlerde milletvekili adayı olan ve büyük bir sükse yapan Aydın'ın genç ve dinamik bir aday olduğuna vurgu yapan Gürol Yer, "Büyükşehir seçimlerinde herkes sürprize açık olsun, hatta Melih Bey'in seçimi kazanması sürpriz değil!" açıklamasında bulundu.