Sağlık

Heykeltraş Zayıflama ile 1 Haftada İncecik Olun!

Yaza fit girmek ve zorlanmadan zayıflamak isteyenler heykeltraş zayıflama yönteminden bahsediyor. Peki bu zayıflama yöntemi nedir?

Abone Ol

Heykeltraş zayıflama, bölgesel olarak vücudunuzun istediğiniz bölümünü inceltmek için uygulanan yöntemdir. Diğer zayıflama yöntemlerinden farkı, uygulanırken hiçbir cerrahi operasyon yöntemine başvurulmamasıdır. Basit bir yöntemle bölgesel yağlarınızdan bu şekilde kurtulabilirsiniz. Amaç, verilen dalgaların etkisi ile cilt altı yağ oranını azaltmak ve parçalamaktır.

10 Maddede Bölgesel İncelme  Hakkında Merak Edilenler Listesi

Kişinin vücut yapısına göre dalgaların doğru uygulanması oldukça önemlidir. Bölgesel incelme yönteminde önemli olan diğer konu ise, aşamaları takip ederek yavaş yavaş ilerlemektir. Peki heykeltraş zayıflama öncesi ve sonrası yapılacak aşamalar nelerdir?

●       Vücut yağ oranını tespit etmek

●       Kişinin var olan hastalık hikeyelerini dinlemek

●       Uygulama aşaması için heykeltraş zayıflama aleti cihazını hazırlamak

●       Sean öncesi hastaya bol su icirmek

●       Dalgaları doğru teknikle deri altına iletmek

1 -   Yağ Oranı Tespiti Yapma Nasıl Olur?

 Bölgesel zayıflama yönteminde amaç, inatçı ve tek bir bölgede biriken yağları parçalamaktır. Kadın ya da erkek için en üst seviyedeki yağlanma dönemi ergenliktir. Ergenlik dönemi bittiği halde, hareketsizlik ve yanlış beslenmeye bağlı olarak kalıcı yağlanma oluşur. Bu kalıcı yağlanmaların oranı tedaviye başlamadan önce el ya da bilgisayar ortamında ölçülür.

2 - Hastanın Hikayesini Dinleme

 Zayiflama, ilaç kullanımı ve daha birçok işlem için hastanın hikayesi dinlenmelidir. Uygulanacak yöntemler cerrahi operasyon niteliğinde olmasa bile, uygulanmaya elverişli kişi sayısı sınırlılığından bu durum önemlidir. Var olan hastalıklar içinde  tehlike yaratacak risk varsa; ya işlem ertelenir, ya da tamamen reddedilir.

3 - Hazırlık Aşaması

 Vücudunuzdaki bölgesel yağlanmayı azaltacak, yağları parçalayacak makineler farklılık göstermektedir. Güzellik( beauty) merkezi ve klinikler öncelikle kullanacakları makineleri seans için hazırlar. Hastanın ise hem kıyafet hem pozisyon olarak hazırlık yapması gerekir.

4 - Bol Su Tüketimi

  Zayıflama öncesi hastanın bol su tüketmesi tavsiye edilir. Bunun amacı, seans sırasında yağların parçalanmasını kolaylaştırmak ve vücuttan atılımını hızlandırmaktır. Bol su ile parçalanma hızlanıp vücuttan boşaltım yoluyla dışarı atılımı ve terleme sürecini hızlandırma olayı sağlanmış olur.

5 - Uygulama Aşaması

 Ön hazırlıktan sonra artık seansa başlanır. Seans sırasında, yağlanma olan bölgeye cihaz ya da alet yerleştirilir. Manuel olarak uzman kişi tarafından hareket ettirilir. Ortalama 40 dakika boyunca verilen ses dalgaları ile deri altına titreşim gönderilir ve yağ yakımı sağlanır. Amaç sadece yağ parçalamak değil, deride oluşan deformasyon değişimlerini(selülit) gidererek sıkılaşmanızı sağlamaktır.

6 - Heykeltraş Zayıflama Seans Aralıkları Ne Kadar?

Bölgesel zayıflama seans süreleri yağ oranına, kullanılan makineye bağlı olarak değişmektedir. Bu tek seans olabileceği gibi birden fazla seansta da bitebilir. Ancak ortalama olarak 3 ile 7 seans arasında değişir. Genel olarak bir seferlik incelme bakımı süresi 40 - 45 dakikadır. Heykeltraş zayıflama sonrası 5 - 7 cm incelme garantisi verilmektedir.

7 - Heykeltraş Zayıflama Kimlere Yapılmaz? Bölgesel İncelme ile Kimler Zayıflar?

Bölgesel incelme yaptıracak kişiler, bölgesel kilo şikayetiyle gelen kişilerdir. Diz, gıdı çevresi, boyun, göbek çevresi yağı, basen problemi olanlar, 16 yaşını tamamlayanlar ve risk grubu sağlık problemi olmayanlar için bu yöntemin bir zararı yoktur.

Hastalık geçmişi bulunan kişilerin ve risk grubundaki kişilerin bu yöntemi kullanarak zayıflamaya çalışmaları çok tehlikeli olabilir. Peki bu risk grubundaki kişiler kimler?

●       Kalp rahatsızlığı olanlar

●       Gebeler

●       16 yaşından küçük kişiler

●       Epilepsi hastalığı olanlar

●       Diyabet sorunu olanlar

●       Ameliyattan yeni çıkanlar

●       Kan hastalığına sahip kişiler

8 - Heykeltraş Zayıflama Cihazı Kalıcı Sonuçlar Veriyor mu?

  Sadece bu yöntemle fazla zayıflama anlamında herhangi bir beklentiye  girmek yanlıştır. Bunun yanında  ancak spor ve beslenmenize dikkat ederseniz kalıcı zayıflayabilirsiniz. Heykeltraş zayıflama faydaları kısmını, vücuttan atılan  yağları yanlış beslenme ile geri almaz iseniz görürsünüz.

9 - Bölgesel  Zayıflama Yöntemi Vücudun Hangi Bölgelerinde Faydalıdır?

 Bölgesel incelme yaptıranlar, genelde belirli bölgeleri için gelirler. Hareket alanının kısıtlı olduğu bölgelerde yağlanma artar. Bu bölgeler için birçok heykeltraş zayıflama faydaları şunlardır:

●       Bel bölgesi ve çevresi

●       Üst bacak bölgesi, yani basen

●       Diz kapağı çevresi

●       Gıdı cevresi

●        Sırt bölgesi

●       Üst kol bölgesi

●       Bacak bölgesi

●       Göğüs çevresi yağlanma sorununu azaltır.

10 -  Heykeltraş Zayıflama Zararlı mı?

Magic crouse yani bölgesel incelme yöntemi ile kalıcı hale gelmiş inatçı yağ hücrelerine elveda derken bir zararının olduğunu düşündünüz mü? Ciddi anlamda bir zararı yoktur. Cerrahi bir yöntem olmadığı için şişlik, ödem, kızarıklık gibi geçici ve basit yan etkileri vardır.

Heykeltraş Yöntemi ile  Zayıflama Şikayet ve Yan Etkileri Var  mı?

Genel olarak ciddi bir zararı olmayan bu yöntemin, uygulama esnasında deri altına ultrasound dalga göndermesi sonucu bazı yan etkiler ortaya çıkar. Özellikle 40 dakika olan seanslarda beyaz tenlilerde kızarıklık, ödem, şişlik ve beraberinde halsizlik görülür. Bu şikayetler 7 ile 15 gün arasında geçmektedir.

Heykeltraş Zayıflama Kadınlar Kulübü Yorumları

İster heykeltraş zayıflama Adana, isterseniz de başka bir ilde yaptırın önemli olan, tecrübe ve özel bir yöntemdir. ( Pasif Jimnastik)  Kadınlar Kulübü heykeltraş zayıflama yorumlar kısmında; işlem sonrası yanlış beslenme ve hareketsizliğin, bu yöntemi etkisiz hale getirdiği görülmektedir. Bununla birlikte heykeltraş zayıflama videosu izleyip, aynı etkinin sizlerde de görülmesini beklememeniz yorumları da vardır.

Heykeltraş Zayıflama Fiyatları

Bu yöntemde sıkça sorulan sorular listesinin başında, ücret konusu yer almaktadır. Klinikten kliniğe değişen bu fiyatlar şehirler arası bile farklılaşmaktadır. Heykeltraş zayıflama fiyat konusunu değiştiren bir başka unsur ise kullanılan makine kalitesidir. Ortalama güncel fiyat, seans başı 500 ile 1500 arası değişmektedir. İyi bir yerden uygun fiyata randevu alabilirsiniz.