Eskişehirspor Alt Yapı Antrenörleri;

Erdal Küçükkaya (Genel Koordinatör)
Yiğit Cumalı – U-19 takımı teknik sorumlusu
Orhan Kamacı – U-18 takımı teknik sorumlusu
Turgay Çelik – U-17 takımı teknik sorumlusu
Mustafa Gürgen – U-16 takımı teknik sorumlusu
Berkant Ongan – U-15 takımı teknik sorumlusu
Özkan Avcı – U-14 takımı teknik sorumlusu
Fatih YABAŞ – U 13 takımı sorumlusu
Muhsin Çakallı – Kanlıkavak Alt Yapı Derneği 0-12 yaş
Osman Zafer – Kaleci antrenörü
Buğrahan Elvan – U-19 grubuna yardımcı antrenör 

Altyapı da görev alanlar bunlar. İsimleri ve yapacakları görevleri yazılmış. Bunları belirleyen kimler ve neye göre belirlendiği açıklanması bekleniyor. 

FABRİKA FUTBOLLA BİRLEŞECEK

Erkan Koca: "Biz Eskişehirspor için birçok oyuncular yetiştiren hocalarımızı bir çatı altında birleştirdik. Kanlıkavak Alt Yapı Derneği Başkanı Ramazan Altıntaş’ta bizimle. Eskişehir Fabrika Futbol Okulları ile Alt Yapı Derneğini birleştirerek çalışmalar yapılacak. Eskişehirspor tesislerinde çalışmalarını yapacaklar. Fabrika Okullarında hocalarımız devam edecek. Geçen sene fabrika Okullarına dışardan destek alıyorduk. Eskişehir’e kalıcı gelirlerle devam etmek istiyoruz. Ufuk Terken’e teşekkür ederiz.  Artık Eskişehirspor Fabrika Futbolu kendisi çalıştıracak. "

Fabrika olarak görülen altyapıyı bir üretim tesisi gibi görürsek. En başta hammaddenin iyi olması yeterli gibi sanılır. Ama işin gerçek yüzü ise bu hammaddeyi işleyip, onu kaliteli kalıcı ürün hâline getirmek ve süreklilik sağlamak amacıyla önümüzdeki yıllarda da devam edecek sağlam sağlıklı bir tesis haline getirmek. Bunu da o işin başında bulunacak kişilerin bu işlerdeki geçmiş tecrübeleri ve kariyerleri belirler.

Eskişehirspor'u sevenler bunları tanımak daha fazla hata yapmamak adına sıfır hata ile layık olduğumuz o adına süper lig denilen yere çıkmak. Asansör gibi in çık yapmadan ayağı yere sağlam basan bir takım olarak orada kalmak istiyorlar.