Ankara’da yaşayan insanlar çok şanslı! Şehrinizde yepyeni bir yaşam merkezi var: Reway Club. Lüks, ayrıcalıklı, ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çeken bu dört katlı kulüp, kısa sürede Ankaralıların gözdesi haline geldi.

Şehirden kaçmak için işte size yeni bir fırsat. Yazıyı okumaya devam edip kulüp hakkında daha fazla bilgi edinin.

Damaklarda Unutulmaz Tatlar

Reway’in restoranına girdiğiniz anda mekanın şık, modern ve sade tasarımı dikkatinizi çeker. Restoranın dizaynı kadar yemeklerin sunumları da oldukça göz alıcı. Hazer Amani imzalı tabaklar hem göz hem de damak zevkinize hitap edecektir.

Menüde atıştırmalıklardan ana yemeklere kadar pek çok alternatif görebilirsiniz. Günün hangi saatinde olursanız olun bu restoranda ihtiyaçlarınız ve zevkleriniz doğrultusunda yiyecek bir şeyler bulabilirsiniz. Beğendiğiniz bir yemeğin içinde istemediğiniz besinler varsa onları çıkarttırmanız da mümkün. Bu restoranda, menülerinizi kişiselleştirerek eşsiz bir deneyim yaşama imkanı sunuluyor.

Akşam saatlerinde spor ya da SPA sonrası arkadaşlarınızla bu alanda vakit geçirebilirsiniz. Rahatsız edilmeden huzurlu bir şekilde birkaç saat sevdiklerinizle sosyalleşebileceğiniz ideal bir mekan.  

SPA’nın Huzurlu Atmosferi

SPA katına geçtiğinizde loş ışıklarla aydınlatılmış uzun bir koridor ve L’Occitane’in büyüleyici kokuları sizi karşılıyor. Burada pek çok alan mevcut: masaj odaları, hamam, sauna, dinlenme yerleri, sauna, buhar odası, soyunma alanları. Banyo yapmak ya da üstünüzü değiştirmek için kat değiştirmenize gerek yok. Aynı katta masaj yaptırabilir, hamama girebilir, banyonuzu yapabilir ve üstünüzü değiştirebilirsiniz.

Gelin biraz https://reway.com.tr/ sitesinde sunulan SPA hizmetlerine göz atalım.

Masajlar

·         Ayak masajı ile vücudunuzun doğal iyileşme sürecinin hızlandırılması hedeflenmiş.

·         Thai masajı sayesinde enerji kanallarınız dengelenmeye başlar.

·         Medikal masaj, kronik rahatsızlıkları ve ağrıları olan bireyler için oldukça uygun.

·         Bali masajı yaptırarak zihninizi sakinleştirip günün stresini üzerinizden atabilirsiniz.

Her masaj kendi içinde şahane. Haftada bir veya iki kez masaj yaptırarak genel ruh halinizi iyileştirebilirsiniz. Her seferinde farklı bir masajı tercih ederek çeşitli etkiler deneyimleyebilirsiniz.

Türk Hamamı

Klasik Türk hamamı deyip geçmemek lazım. Reway ufak ama etkili modern dokunuşlarla hamam deneyiminizi arşa çıkarmış. Tesiste üç farklı hamam seçeneği sunuluyor. İhtiyacınız doğrultusunda dilediğinizi seçebilirsiniz. Cildinize maske yaptırmak isterseniz Sultan hamamı; peeling ve saç maskesi de isterseniz Hünkar hamamı tercih edebilirsiniz. En temel olan Şehzade hamamında da nemlendirici maskeler yer almaktadır.

Hangi paketi seçerseniz seçin kese ve köpük içinde. Hamamdan çıktığınızda yumuşacık, stresten arınmış bir şekilde güne devam etmek garanti.

Buhar Odası’nın ve Sauna’nın Sıcaklığında Rahatlayın

SPA merkezinde buhar odası ve sauna olmak üzere iki ayrı sıcak alan bulunuyor. Buhar odasında gözeneklerinizin açılmasını sağlayabilirsiniz, böylelikle cildiniz nefes almaya başlayabilir. Sauna’da ise ahşap zeminde oturup sağlıklı bir şekilde terleyebilirsiniz. Burada toksinleri atıp daha sağlıklı bir cilde kavuşmak mümkün.

Hem saunayı hem de buhar odasını düzenli olarak ziyaret ettiğinizde cildiniz daha parlak olur ve kan dolaşımınız artar.

Sporun ve Enerjinin Merkezi

Reway Club, üyelerine iki katlı bir spor salonu sunuyor. Bir kat tamamen ağırlık ve kardiyo için ayrılmışken diğer kat reformer pilates cihazlarıyla donatılmış.

Gelin bu iki katı ayrı ayrı ele alalım.

Reformer Pilates Yap Esneklik Kazan!

Öncelikle favori spor aktivitemin olduğu kattan bahsetmek isterim. Aynalarla çevrelenmiş oldukça geniş bir alan sizi karşılıyor. Burada chair, reformer ve cadillac gibi cihazlar görebilirsiniz. Bunlara ek olarak farklı pilates ekipmanları da mevcut. Çok fazla cihaz var diye gözünüz korkmasın. Alanında uzman eğitmenler sizin için en uygun spor akışını hazırlayacaklardır. Her ders farklı bir akış yaptırarak sporu sizin için daha keyifli bir hale getirebilirler.

İster tek başınıza isterseniz de başka bir üyeyle ders alabilirsiniz. Reformer pilates dersleriyle kemiklerinizi ve kaslarınızı güçlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra vücudunuz daha sıkı ve esnek bir hale gelir. Eminim kısa süre içinde gözle görülür sonuçlar alacaksınız.

Kas Yapmak İsteyenler İçin PT Fitness

Kardiyo cihazların bulunduğu kata adım attığınızda ferah ve aydınlık bir alan sizi karşılıyor. Burada daha önce görmediğiniz cihazları görmek mümkün. Spora başlamadan önce hocalar size salonu gezdirip cihazları tanıtabilir. Sevdiklerinizi not alın ki daha sonra spor programınıza ekletebilesiniz. Kişisel antrenörünüz sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda size en uygun haftalık ve aylık programları yapacaktır.

Burada en çok dikkatimi çeken özellikle kalça ve bacak çalıştıran iki cihaz oldu: StairMaster ve Glute Drive. İlki merdiven şeklinde, baya merdiven çıkıyormuşsunuz gibi oluyor. İkinci aletle izole bir şekilde kalça kaslarınızı çalıştırabiliyorsunuz. Çok ilginç iki cihaz diyebilirim. Reway Club’ın spor salonuna uğrarsanız bunları mutlaka deneyin.

Salonda dikkatimi çeken bir diğer unsur, duvarda bulunan koca televizyon oldu. Ekranda spor yapan bireylerin nabız atışı, anlık yaktığı kalori ve kalbin o anki yükü gibi verileri görebiliyorsunuz. Bu verileri PT’lerin üyelere vermiş olduğu bileklikler sayesinde takip edebiliyorsunuz. Anlayacağınız hem üyeler hem de antrenörler sporcuların anlık durumlarını kolayca takip edebiliyor.

Hedefiniz kilo vermek, kas yapmak ya da bölgesel çalışmak olabilir. NASM sertifikalı PT’ler ile birkaç ay içinde hedefinize ulaşmaya başlayabilirsiniz.

Sağlıklı Beslenmeye Adım Adım

Reway Club, size Ankara’nın en iyi diyetisyenlerini sunuyor. Basmakalıp diyet listelerinden sıkıldıysanız Reway’in diyetisyenleriyle görüşmenizi tavsiye ederim. Size sunulan özel beslenme deneyimi sayesinde zihinsel ve fiziksel olarak sağlığınızı bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Diyetisyenlerle odaklanabileceğiniz bazı alanlar şunlardır: kilo kaybı, antrenman sonrası beslenme, diyabet hastaları için özel programlar, ketojenik diyet, aralıklı oruç, vejetaryen ve vegan beslenme, enerji veren sağlıklı gıdalar, kadın sağlığı. Sağlığınızı ön plana çıkarıp beslenme yaklaşımlarınızı Reway Club’ın diyetisyenleriyle iyileştirebilirsiniz.

Reway Club’a Katılın ve Ayrıcalıkların Tadını Çıkarın

Referans sistemiyle yönetilen bu eşi benzeri olmayan dünyanın bir parçası olabilmek için içeride bir yakınınızın olması gerekir. Ancak tanıdığım biri yok ama standartlarım kulübün değerlerine uyuyor diyorsanız yaşam merkezi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Ankara’da SPA, restoran ve spor deneyimlerini bir arada yaşayabileceğiniz Reway Club’ın üyesi olup yaşam kalitenizi yükseltin!