Lüleburgaz’da özel bir hastanede başhekim olarak çalışan Abdullah Çiftçi (49), aynı hastaende doktor olarak çalışan E.V (35)’ye cinsel istismarda bulundu.

Abdullah Çiftçi olay sonrası yakalandı ve hapis cezasına çarptırıldı. 2020 yılında gerçkeşelen cinsel istismar davasında sona yaklaşıldı!

İlaç ve Alkolü Vererek Bayılttı

Cinsel istismara uğrayan E.V, sevgilisinden ayrıldığı dönemde başhekim ile konuştuğunu ve bu süreçte rahatlaması için ilaç aldığını duyurdu. Aynı gün birlikte çalıştıkları sırada bsahsi geçen ilacı ikinci kez verdiğini söyledi.

Başhekim Çiftçi bununla da kalmadı akşam içki içmek için odasına E.V’yi davet etti. Tüm ısrarlara karşı bir bardak şarap içen doktor daha sonra kötüleşti ve baygınlık geçirdi.

Kirklarelide Bashekim Doktora Tecavuz Etti (2)

Uyandığında Sedyedeydi!

Kötü hissettiğini başhekime söyleyen E.V, başhekimin ışıkları ve odasının kapısını kapattığını söyledi. Sedye üzerine yatırıp cinsel istismarda bulunan başhekim planlı bir şekilde süreci yönetti.

Doktor E.V, uyandığında sedyede olduğunu ve çıplak bulunduğunu fark etti. Tüm kıyafetlerini yerde olduğunu görüp karşısında başhekiminde çıplak şekilde kendisini izlediğini aktardı.

Olayın şokunu atlattıktan sonra başhekim Abdullah Çiftçi’den şikayetçi oldu. 19 Haziran 2020’de tutuklanan başhekim Abdullah Çiftçi tutuklandı ve hakim karşısına çıktı.

15 Yıl Hapis Cezası Kararı

Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ele alınan davada ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan sorgulanan Abdullah çiftçiye 15 yıl hapis cezası verildi.

Abdullah Çiftçi ise bu birliktelikte doktor E.V’nin de rızası olduğunu dile getirdi.