Yaşam

Başak Burcu Ünlüler Kimler? Eylül Ünlülerinin Özellikleri

23 Ağustos sonrası Başak burçlu ünlülerin dönemi başlıyor! 23 Ağustos 22 Eylül arasında doğup Başak burcu ünlüler kimlerdir gelin bakalım.

Abone Ol

Başak burcu, diğer burçlar gibi baskın özellikleriyle öne çıkan bir karaktere sahiptir. Özellikle eleştirel olması, detaycı tavrı ve mükemmeliyetçi tavrıyla öne çıkıyor.

Söz konusu özelliklerinden dolayı sanat ve kültür camiasında Başak burcu ünlüler yabancı ve Türk olarak bulunuyor. Gerek Başak burcu ünlü erkekler gerekse kadınlarıyla Başak burcu oldukça iddiaları bir konumdadır!

Peki Başak burcu ünlüler kimlerdir? İşte, en bilinen Başak burcu yabancı erkek ünlüler ve kadınlar…

Zendeya (1 Eylül 1996)

Dünya çapında üne kavuşmuş olan Zendeya gerek oyunculuğuyla gerekse açıklamalarıyla Başak burcu olduğunu belli ediyor. Bir röportajında kendi makyajını kendi yapmasını söylemesi ve en iyisi olmak için buna yönelmesi Başak burcu ünlü kadınlar arasında olmasının resmen bir kanıtı!

Beyonce (4 Eylül 1981)

Albümleri ile dünyayı kasıp kavuran, platformlarda en çok dinlenen kliplere sahip olan Beyonce Başak olmasın da ne olsun? Başak burcu ünlü kadınlar arasındaki Beyonce açıklamalarıyla da kendini belli ediyor. Açık açık mükemmeliyetçi olduğunu söyleyen Beyonce için ‘ya hep ya hiç’ metaforu önem arz ediyor.

Cameron Diaz (10 Ağustos 1972)

Sağlığa kafayı takan Başak burcu kadınları temsilen Cameron Diaz ile karşılaşabilirsiniz. Zira kendisi sağlık alanında iki farklı kitap yayınlamasıyla öne çıkıyor. Tam bir Başak burcu kadını!

Jada Pinkett Smith (18 Eylül 1971)

Ünlü Başak burcu kadınları arasında olan ve Will Smith’in eşi olan Jada Pinkett, bir Başaktan beklenen yapıya sahip: şarkıcı, sunucu, aktör, senarist, girişimci. İşin özü bir Başak burcu olarak her alanda uzmanlaşıyor.

Pink (8 Eylül 1979)

Rock şarkıcı Pink, sahip olduğu Başak burcu özelliklerini sıralıyor: Psikopatik, konuşmayı ve eleştirmeyi seven. Analiz etmeyi ve detayları çok seviyorum demesiyle kendini kanıtlıyor.

Eda Taşpınar (1 Eylül 1980)

Mükemmel görünümü, fiziği ve bakımlı yapısıyla dikkat çeken Eda Taşpınar Başak burcu özellikleri taşıyor. Başak burcu kadını özellikleri arasındaki ‘mükemmel’ görünüm amacını en iyi şekilde yerine getiriyor.

Pınar Altuğ (2 Eylül 1974)

Pınar Altuğ bir Başak kadını gibi ilişkide beklenen baskın karakteri yansıtıyor. Dışarıdan bakıldığında ilişkisini magazin gündemi yapmaması, ailesini eleştiren korumak için elinden geleni yapıyor.

Gülben Ergen (25 Ağustos 1972)

Yılların şarkıcısı Gülben Ergen projeleri kadar gündemde dahil olduğu kaos ve eleştirileri ile dikkat çekiyor. Keza kendisi gündemde yer alan olaylar hakkında da analizlerini paylaşmayı seviyor. Tahmin edin bu özellikler hangi burca ait? Elbette bir Başak burcuna!

Gökhan Türkmen (1 Eylül 1983)

Başak burcu Türk ünlüler arasında erkekler de elbette bulunuyor. Gökhan Türkmen Başak burcu erkeği olarak örnek gösterilebilecek tek adres bile olabilir. Çünkü Gökhan Türkmen eşine olan bağlılığı, yerine göre kırdığı zincirleri ve başarı merdivenlerini sürekli tırmandıran çalışkanlığı söz konusu.

Keanu Reeves (2 Eylül 1964)

Son olarak Başak burcu yabancı erkek ünlüler arasında Matrix ile parlayan, dünya çapında duyulan Keanu Reeves bulunuyor! Mütevazı yapısı, işkolik olması ve eleştiri almamak için uğraştığı tüm çabalar ile Başak erkeği olduğunu söyleyebiliriz.

Başak Burcu Ünlülerin Ortak Özellikleri Neler?

Başak burcu kadını ve erkekleri genelde şu özelliklere sahiptir:

  • Eleştirel yapıları vardır ancak bunu kötü amaçla yapmazlar.
  • Yerine göre duygusal olsalar da mantıklı hareket etmek onlar için daha önemlidir.
  • Durum gözlemlemek ve analiz etmek tam onlar içindir!
  • Sağlığa önem verir korumak için elinden geleni yapar.
  • Belirli konularda uzmanlaşmayı çok sever. Yaşam = eğitimdir onlar için.
  • Bilgileri ya da olayları üstünkörü dinlemeyi sevmez ayrıntılara odaklanır.